Jedálny lístok na dni:
|
Pondelok: |
|
|
| |
Šampiňónová krémová (1,7) |
| |
|
| 1, |
Kurací steak zapekaný so šunkou a enciánom, zeleninová ryža, šalát (7) 150,200g |
| 2, |
Bravčový tokáň s hráškom, slovenská ryža, šalát (1,3,7) 150,200g |
| 3, |
Encián v zemiakovom cestíčku, pečené zemiaky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 120,200g |
| 4, |
Zemiakový prívarok, párok alebo vajíčko, chlieb (1,3,7) 350g |
|
Utorok: |
|
|
| |
Frankfurtská polievka s párkom (1,7) |
| |
|
| 1, |
Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnku, ryža, šalát (1,3) 200,200g |
| 2, |
Bravčové jemne pikantné rezančeky, ryža, šalát (1) 150,200g |
| 3, |
Francúzske zemiaky zapekané so syrom, kyslé uhorky (3,7) 350g |
| 4, |
Parené buchty s grankom a maslom (1,3,7) 350g |
|
Streda: |
|
|
| |
Slepačí vývar s rezancami (1,3,9) |
| |
|
| 1, |
Vyprážaný kurací rezeň, majonézový šalát alebo pečené zemiaky (1,3,10) 150,200g |
| 2, |
Segedínsky guláš, parená knedľa (1,3,7,12) 150,200g |
| 3, |
Vyprážaný syr, pečené zemiaky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 150,200g |
| 4, |
Hlivový perkelt, maslové halušky (1,3,7) 350g |
|
Štvrtok: |
|
|
| |
Hŕstková polievka (1,9) |
| |
|
| 1, |
Kuracia pečienka s kuracím mäsom na cibuľke, ryža, šalát (1) 150,200g |
| 2, |
Bravčové pečené na rasci, dusená červená kapusta, knedľa (1,3) 150,200g |
| 3, |
Spaghetti bolognese so syrom (1,3,7,9) 350g |
| 4, |
Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, tatarská omáčka (1,3,10) 180,200g |
|
Piatok: |
|
|
| |
Paradajková s ryžou (1) |
| |
|
| 1, |
Kurací čiernohorský rezeň so syrom, zemiaková kaša alebo ryža, šalát (1,3,7) 150,200g |
| 2, |
Bravčové s pfeffer omáčkou, ryža, šalát (1,7) 150,200g |
| 3, |
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta, cibuľka (1,3,12) 350g |
| 4, |
Vyprážaný údený syr, pečené zemiaky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 150,200g |
|
|